Местонаходение: гр. Бяла, Област Варна
Площ на парцела: 750 кв.м.
РЗП: 1 230 sq.m.
Разстояние до плажа: 150 m.
Разстояние до магистрала Варна - Бургас: 800 m.
Завършен на: 30 Юли 2011г.

Комплексът Black Sea Breeze е разположен в северната част на гр.Бяла, в така наречената Гръцката махала на 700м. от главния път Варна - Бургас. Нов асфалтов път води до сградата и предлага отличен и лесен достъп, лесен за намране от собственици или наематели. Сградата се сътои от 5 етажа, като демонстрира грижа и внимание към детайлите, които са неразделна част от нейната концепция и дизайн.

Състои се от общо 18 самостоятелни араптамента – с една, с две спални и няколко на брой ателиета.
Архитектурата на сградата е много модерна и допълва красивата природа, която я заобикаля. В комплексът има басеин, паркинг места за гостите. Всеки един от апратаментите има достъп до сателитна телевизия във всяка една стая, СОТ инсталация, интернет и телефонна - домофонна система.

Сградата се намра на 150 м. от плажа на гр.Бяла, като и на 300 м. от централната алея на града, където можете да се насладите на традиционната Българска кухня, в многобройните малки семейни ресторантчета.

Градът разполага с всичкии удобства и комуникации нужни за постоянно или за сезонно пребивавен - Банки, поща, супер маркети, полклиника и др. Както и лесен достъп до гр.Варна, Слънчев Бряг и гр.Бургас.