Местоположение: Град Бяла, Община Варна
Площ: 1760 кв.м.
Застроена площ: 3100 кв.м.
От плажа: 60 m.
От магистрала Варна - Бургас: 850 m.
Етап: в строителството - завършен юли 2014 г.

Gliko SeaSide Residence е разположен в основната част на гр.Бяла, с нов асфалтов път, предлага отличен достъп до имота. Сградата е построена на пет етажа и ясно демонстрира грижа и внимание към детайла, което е неразделна част от първоначалната концепция и дизайн. Общо 43 апартамента с 1 или 2 спални и студиа при закупуването на който могат да се използват персонални схеми за плащане подлежащи на коментар от минимална цена 24 000 евро.

Архитектурата на имота е много привлекателна и допълва красивите околности. Към сградата е предвиден красив плувен басейн, паркинг, асансьор и красива зелена градинка. Независимо от пазарните тенденции цените за първа крайбрежна линия продължават да се покачват - считаме комбинацията от място, архитектурен дизайн, качество на строителството и панорамна гледка като комбинация която предизвиква истински ефект WOW  в резултат от краен резултат за вложени средства!

Всеки апартамент в комплекса ще бъде луксозно завършен с кухня, баня, шпакловани стени и изолация. Апартаментите ще разполагат с кабелна телевизия, интернет връзка и телефонна линия. Няколко варианта обзавеждане ще бъде на разположение за да отговарят на нуждите на нашите клиенти. Общите части на комплекса включват плувен басейн, детска площадка, паркоместа и двадесет и четири часова охрана. Апартаментите са с поддръжка и управление.

Бяла се превръща във все по-търсена дестинация и определено може да се квалифицира като  място с инвестиционен потенциал. Градът предлага всички удобства, необходими за постояненно или ваканционно пребиваване. Бяла е малко градче, в което можете лесно да се интегрирате или да се скрие и да се отдадете и освежите в място с прекрасен средиземноморски стил! През свободното си време можете лесно да организирате пътуване по българското черноморие с помоща на главния път Варна – Бургас.


Можете да изтеглите пълна информация от следния линк:
https://drive.google.com/folderview?id=0BwsjYV4p3we2U05vck1WVk5vYlU&usp=sharing