Местоположение: гр. Бяла, Област Варна
Етап: Завършен
РЗП: 1850 кв.м.
Завършен на: 30.07.2008

Комплексът Black Sea Meadows е разположен в северната част на гр.Бяла, в така наречената Гръцката махала на 700м. от главния път Варна - Бургас. Нов асфалтов път води до сградата и предлага отличен и лесен достъп, лесен за намиране от собственици или наематели.

Сградата се сътои от 5 етажа, като демонстрира грижа и внимание към детайлите, които са неразделна част от нейната концепция и дизайн. Състои се от общо 24 самостоятелни араптамента – с една, с две спални и няколко на брой ателиета.

Архитектурата на сградата е много модерна и допълва красивата природа, която я заобикаля. В комплексът има басеин и паркинг места за гостите. Всеки един от апратаментите има достъп до сателитна телевизия във всяка една стая, СОТ инсталация, интернет и телефонна - домофонна система.

Сградата се намра на 200 м. от плажа на гр.Бяла, като и на 300 м. от централната алея на града, където можете да се насладите на традиционната Българска кухня, в многобройните малки семейни ресторантчета.

Градът разполага с всичкии удобства и комуникации нужни за постоянно или за сезонно пребивавен - Банки, поща, супер маркети, полклиника и др. Както и лесен достъп до гр.Варна, Слънчев Бряг и гр.Бургас.


Изтеглете презентация за гр. Бяла - 23MB