Местоположение: Град София
Площ на парцела: 1300 кв.м.
Застроена площ: 5700 кв.м.
Отдалеченост от спирка/трамвай: 150 m.
Етап: В строителството – завършване Декември 2017 г.

ЖСК Идеален Дом е разположена в сърцето на квартал Красна Поляна 3, на ул. Златна Добруджа № 7 и 9 предлагащ отличен достъп до имота. Сградата ще бъде разделена на два самостоятелни входа. Тяло А съответно на 9 етажа и Тяло Б на шест. Сградата ясно демонстрира грижа и внимание към детайла, което е неразделна част от първоначалната концепция и дизайн. Общо 50 апартамента в различни конфигурации от 1, 2 или 3 спални, при закупуването на които могат да се използват персонални схеми за плащане подлежащи на коментар.

Архитектурата на имота е много привлекателна и се вписва идеално в съществуващата градска среда на квартала. Към сградата е предвиден, подземен паркинг с асвалтова рампа, както и гаражи на първо ниво, 2 асансьора и красива зелена градинка. Сградата е в непосредствена близост до всякакви комуникации, а на самата улица има и дестка градина.


Сградата ще бъде завършена във висок стандарт включващ: изолация по външни стени от 7 см. изпълнена с цялата система на Баумит, PVC дограма на немската фирма Рехау със стъклопакети с четирисезонно стъкло, асансьорите в сградата ще бъде на Испанската фирма ОРОНА, а входните блиндирани врати на утвърден бърлгарски производител. Апартаментите ще разполагат с заложена предварително комуникации за кабелна телевизия, интернет връзка, телефонна линия и домофон. Като най-съществено е връзката с Топлофикация и подготовката в целия апартамента на локално отопление на парно. Общите части на комплекса ще бъдат изпълнени с Български първокласен гранитогрес, входни алеи към сградата с павирана настилка и озеленяване съответстващо на проекта. Апартаментите са БЕЗ поддръжка и управление.