Местоположение: Град Варна, Община Варна
Площ на парцела: 1240 кв.м.
Застроена площ: 1500 кв.м.
Отдалеченост от спирка: 60 m.
Етап: В строителството - завършване Март 2017 г.

Варна Блу Скай 2 е разположен над квартал Възраждане 2, на самият булевард 3-ти Март предлагащ отличен достъп до имота. Сградата ще бъде построена на пет етажа и ясно демонстрира грижа и внимание към детайла, което е неразделна част от първоначалната концепция и дизайн. Общо 22 апартамента с 1 или 2 спални при закупуването на който могат да се използват персонални схеми за плащане подлежащи на коментар.

Архитектурата на имота е много привлекателна и допълва красивите околности. Към сградата е предвиден, паркинг, асансьор и красива зелена градинка. В партера на сградата вече са планирани за изграждане супермаркет и аптека.


Сградата ще бъде завършена във висок стандарт включващ: изолация по външни стени от 7 см., изпълнена цялата система на Баумит, PVC дограма на немската фирма Рехау със стъклопакети с четирисезонно стъкло, асансьорът в сградата ще бъде на Испанстака фирма ОРОНА, а входните блиндирани врати на утвърден бърлгарски производител. Апартаментите ще разполагат с заложена предварително комуникации за кабелна телевизия, интернет връзка, телефонна линия и домофон. Общите части на комплекса включват паркоместа и входни алеи към сградата. Апартаментите са БЕЗ поддръжка и управление.

Можете да изтеглите пълна информация от следния линк:
https://drive.google.com/folderview?id=0BwsjYV4p3we2YUZQZXRGTDZrSHc&usp=sharing